%20Navik%20on%20%C5%BEivi%20ki%20zgine%20po%C5%A1teno%20

Navik on živi ki zgine pošteno

Tomislav Đurić, Dragutin Feletar

Cijena: 10,00 KM

18%20minijatura%20za%20glasovir%20

18 minijatura za glasovir

Mirko Kraljević


Glazba kao polje ljudskog djelovanja, njena priroda, značenje i uloga u životu čovjeka su pitanja kojima se ne bavi samo umjetnost i filozofija, nego i svatko tko uđe u taj čaroban svijet suzvučja, boja i harmonijakoje se isprepliću sa životima ljudi, osobito onih kojima je glazba životni poziv. Mirko Kraljević je u svakom pogledu umjetnik koji je svoj životni put posvetio apsolutno glazbi. Ovaj izvrsni pedagog, zborovođa, skladatelj i glazbeni stručnjak općenito, govori jasnim glazbenim jezikom, odiše vedrinom i stvaralačkom zaigranošću. 

Oni koji se bave klavirom i glazbenom pedagogijom će zasigurno prepoznati vrijednost notne građe, a i drugi koje klavir zanima kao hobi i mogućnost osobnog izraza, naći će za sebe ponešto iz Klavirskih minijatura Mirka Kraljevića.
Cijena: 10,00 KM

Abrahame%2C%20Abrahame%20

Abrahame, Abrahame

Ratko Perić


Duhovne vježbe po Abrahamu
Cijena: 20,00 KM

Ako%20je%20srednja%20%C5%A1kola%20igra%20

Ako je srednja škola igra

Cherie Carter-Scott


Roditelji te ne razumiju, profesori te mrze, prijateljica je iznevjerila tvoje povjerenje, a osoba koja ti se sviđa nikako da te primijeti? Osim toga, od mogućnosti koje ti se nude treba izabrati one najbolje i pronaći svoj put, treba zadovoljiti očekivanja roditelja, ispuniti zahtjevne školske programe, biti u korak s modom. Biti tinejdžer zaista nije lako. Treba preživjeti pubertet, uspješno prebroditi sve prepreke srednje škole, a kako bi se u svemu tome uspjelo, zapravo treba samo poznavati pravila igre. Kako uspješno izbjeći sve zamke na trnovitom putu srednje škole i pritom se dobro zabavljati, otkrit će vam doktorica Cherie Carter-Scott jednostavnim, mudrim i praktičnim istinama, jednostavnim pravilima do kojih je došla u razgovorima s tinejdžerima u svojem dugogodišnjem iskustvu.


Cijena: 21,00 KM

Ampelografski%20atlas%20

Ampelografski atlas

Nikola Mirošević, Zdenko Turković


Ovaj atlas je kompozicija znanosti i umjetnosti, jedinstveno djelo u našoj i svjetskoj literaturi, dragocjeno po rezultatima istraživanja Zdenka Turkovića, koji je svojim istraživačkim radom u nas i u svijetu proslavio “Zagrebačku vinogradarsku školu”, i umjetničkim ostvarenjima Grete Turković, koja je do filigranske točnosti prikazala morfologiju grozda, lista i rozgve, plastično dočarala oblikom i bojom svaku pojedinu sortu. Ovo izdanje priredio je prof. dr. sc. Nikola Mirošević koji je i autor novih opisa kultivara vinove loze. Atlas otkriva neprocjenjivo bogatstvo sorata koje daju samosvojan identitet hrvatskom vinogradarstvu.


Cijena: 156,00 KM

Antologija%20Hrvatskog%20pjesni%C5%A1tva%20

Antologija Hrvatskog pjesništva

Slobodan Prosperov Novak

Cijena: 10,00 KM

Aska%20i%20Vuk%20

Aska i Vuk

Ivo Andrić


Čarolija umjetnosti je u tome što svako djelo nastalo u njenom okrilju daje mogućnosti za lični doživljaj. Tako je i sa pričom Aska i vuk. Koliko god željeli da je primimo kao priču o ovčici Aski, teško nam se oduprijeti utisku da je tu riječ o elementima basne koji nas prenose u jednu drugu realnost, u život ljudi. Bez obzira na to kako gledamo na Asku i kako je doživljavamo, ova priča ime šire, opšteljudsko značenje, ona govori o neobičnoj borbi za opstanak, govori o svima onima koji su morali da odigraju svoju "igru za život".

 

Naravno, osim ove, u knjizi se nalaze i druge zanimljive priče.
Cijena: 13,00 KM

Astrolo%C5%A1ki%20znakovi%20

Astrološki znakovi

L. Ried


Astrološki znakovi ti možda neće skinuti zvijezde s neba, ili pokazati što ti je u zvijezdama zapisano, ali uz njih ćeš se sigurno dobro zabaviti! A možda uspiješ proniknuti i u neke od malih tajni osoba koje te okružuju! A ako ništa drugo – pružit će ti prije potrebne informacije za svaki dobar tulum, koji obično počinje s “A što si ti u horoskopu?” Ovo je prava knjiga za tebe! Pogledaj što zvijezde kažu o tebi, što kažu o tvom dečku, a što o tvojim prijateljicama!
Cijena: 5,00 KM

Astronomija%20

Astronomija

Simon i Jacqueline Mitton


Gdje potražiti bijele patuljke i crvene divove? Što su to crne rupe i neutronske zvijezde? Koliko je star naš svemir i kako je nastao? Otvorimo ovu knjigu i otkrijmo skrivene tajne nebeskog svoda. Napisali su je stručnjaci i veličanstveno ilustrirali najnovijim fotografijama u boji, pa nam ona stoga priča uzbudljivu priču o planetima, zvijezdama, galaksijama i svemiru.
Cijena: 32,00 KM

Atlas%20dendroflore%20

Atlas dendroflore

Matica hrvatska Čitluk

Cijena: 53,00 KM

© Sutonpress - Sva prava pridržana.
refis master visa